← Meer informatie over Mijn Boerderijtje

Mijn Boerderijtje als Jouw Relatiegeschenk of Kerstpakket

Investeren in een stukje groei

Ieder jaar weer met iets op de proppen komen waarvan je weet dat het leuk is om te krijgen en ook nog eens symbool staat voor wat jij als ondernemer of bedrijf belangrijk vindt. Een origineel relatiegeschenk geven of kerstpakket samenstellen kan nog best een uitdaging zijn. Met Mijn Boerderijtje investeer je letterlijk en figuurlijk in een stukje groei. Want onze (online) moestuin zorgt ongetwijfeld voor groeiende aandacht van zakenrelaties, groeiende betrokkenheid van medewerkers en groeiende groentes op het veld. Profiteer dus nu!

Direct offerte aanvragen

Met een stukje grond van Mijn Boerderijtje investeer je in…

een stukje originaliteit

Wees eens eerlijk: een digitale moestuin als relatiegeschenk of kerstpakket… Dat heb jij vast nog nooit eerder gegeven of gekregen?! En het leuke is dat het zowel een ervaring (digitaal verbouwen) áls een fysiek (100% biologische, verse producten) geschenk is. Origineler dan dit wordt het niet.

een stukje duurzaamheid

Op grond van de recente wereldwijde gebeurtenissen kan het geen kwaad om een stukje (maatschappelijk) bewustzijn in jouw relatiegeschenk mee te nemen. Bewustzijn over de gevolgen van globalisering, en hoe lokaal verbouwd, duurzaam voedsel onderdeel kan zijn van de oplossing.

een stukje gezondheid

Behalve dit stukje gezond verstand zijn de verse eindproducten natuurlijk ook nog eens supergezond. Met Mijn Boerderijtje doe je dus gegarandeerd een even origineel als gezond relatiegeschenk of kerstpakket cadeau waarmee je nog in de volgende generatie(s) investeert ook.

Mijn Boerderijtje in het kort

Mijn Boerderijtje is een online moestuin waarbij mensen via een app biologische groente en kruiden (laten) verbouwen op een echt stukje grond. Onze tuinman voert de acties uit die per perceel in de app aangegeven worden. Zo groeit alles in real-life precies zoals het digitaal geplant wordt. Na het oogsten krijgt de online tuinman- of vrouw zijn/haar biologische groenten en kruiden thuisbezorgd.

Wil je Mijn Boerderijtje als Jouw Relatiegeschenk- of kerstpakket persoonlijk bespreken of meer weten over dit initiatief in het algemeen? Neem dan gewoon even contact op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Realisatie door: Zeker Zichtbaar