Mijn Boerderijtje als gepersonaliseerd relatiegeschenk

Investeren in een stukje groei

Mijn Boerderijtje is vanaf nu ook beschikbaar als relatiegeschenk. De app wordt volledig gepersonaliseerd met jouw logo en leuke details zoals een eigen karakter.

Laat jouw relaties op biologische wijze zijn/haar eigen groenten en kruiden verbouwen en oogsten. Zo geef je een uniek én maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk!

Direct offerte aanvragen

Mijn Boerderijtje in het kort

Mijn Boerderijtje is een online moestuin waarbij mensen via een app biologische groente en kruiden (laten) verbouwen op een echt stukje grond. Onze tuinman voert de acties uit die per perceel in de app aangegeven worden. Zo groeit alles in real-life precies zoals het digitaal geplant wordt. Na het oogsten krijgt de online tuinman- of vrouw zijn/haar biologische groenten en kruiden thuisbezorgd.

Wil je Mijn Boerderijtje als jouw relatiegeschenk persoonlijk bespreken of meer weten over dit initiatief in het algemeen? Neem dan gewoon even contact op, wij helpen je graag verder.

Met een stukje grond van Mijn Boerderijtje investeer je in…

een stukje originaliteit

Wees eens eerlijk: een digitale moestuin als relatiegeschenk. Dat heb jij vast nog nooit eerder gegeven of gekregen?! En het leuke is dat het zowel een ervaring (digitaal verbouwen) áls een fysiek (100% biologische, verse producten) geschenk is. Origineler dan dit wordt het niet.

een stukje duurzaamheid

Op grond van de recente wereldwijde gebeurtenissen kan het geen kwaad om een stukje (maatschappelijk) bewustzijn in jouw relatiegeschenk mee te nemen. Bewustzijn over de gevolgen van globalisering, en hoe lokaal verbouwd, duurzaam voedsel onderdeel kan zijn van de oplossing.

een stukje gezondheid

Behalve dit stukje gezond verstand zijn de verse eindproducten natuurlijk ook nog eens supergezond. Met Mijn Boerderijtje doe je dus gegarandeerd een even origineel als gezond relatiegeschenk cadeau waarmee je nog in de volgende generatie(s) investeert ook.

Onder andere bekend van

We vertellen je graag meer!

Realisatie door: Zeker Zichtbaar